OVESNÁ (KRUPICOVÁ) KAŠE

Ovesna_kase

Proč ovesné vločky?

Oves je skvělým zdrojem vlákniny a bílkovin. Je protizánětlivý, prospívá srdci a posiluje imunitu. Ovesné vločky obsahují mangan, selen, hořčík, draslík, zinek, měď.

Potřebujete:

  • 50 g namletých ovesných vloček
  • 600 ml bio mléka
  • špetku soli
  • 1 kostičku 70% čokolády
  • 1 banán

Jak na to:

  • Kaši připravíte stejně jako krupicovou, výhodou je, že ovesnou nemusíte provářet. Prostě smícháte namleté vločky s mlékem, přidáte špetku soli, promícháte metličkou a za stálého míchání vaříte. Kaše postupně zhoustne, a jakmile je dostatečně horká, můžete skončit.
  • Přelijte na talíř, postrouhejte troškou čokolády a přidejte nakrájený banán.
  • A pak už si jen pochutnávejte.

Tip: Kaši můžete posypat skořicí, ořechy a v sezóně třeba malinami a borůvkami.

OBJEDNEJTE SE NA ÚVODNÍ KONZULTACI

ZA ZVÝHODNĚNOU CENU 200 KČ

(BĚŽNÁ CENA 750 KČ)

Je to jednodušší, než si myslíte

1. Vyplňte  a odešlete formulář.
2. Zavoláme vám a domluvíme termín konzultace
3. Potkáme se u nás a probereme vše důležité