DÝŇOVÁ POLÉVKA

dýňová polévka

S příchodem září se na náš stůl vracejí polévky. A k září neodmyslitelně patří dýňová. Skvěle se hodí nejen na večeři, klidně ji i posnídejte.

Polévka uvařená z dýně, vývaru, zázvoru, cibule a kurkumy je nabitá látkami podporujícími naše zdraví. Tak jen při servírování nezapomeňte zakousnout nějakou tu bílkovinu…🙂

Potřebujete:

  • 1 dýně Hokkaido omytá a nakrájená na kostky
  • lžíce ghí
  • 1 cibule nakrájená na kostičky
  • 1 cm čerstvého zázvoru nakrájeného na drobné kostičky
  • 750 ml vývaru
  • lžička kurkumy
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř

Jak na to:

  1. V hrnci rozehřejte ghí a pozvolna na něm opékejte cibuli, po chvíli přidejte nadrobno nakrájený zázvor a chvíli společně restujte.  Přidejte pokrájenou dýni a opékejte dalších 5 minut.
  2. Zalijte vývarem a vařte, dokud nebude dýně měkká. Trvá to zhruba 15 minut. Dýni rozmixujte ručním mixérem do hladka. Přidejte sůl, pepř a kurkumu a ještě chvilku mixujte.
  3. Přendejte do misek a podávejte.

TIP: Polévku můžete servírovat s dýňovými semínky, rozdrobeným feta sýrem, případně drceným chilli.

OBJEDNEJTE SE NA ÚVODNÍ KONZULTACI

ZA ZVÝHODNĚNOU CENU 200 KČ

(BĚŽNÁ CENA 750 KČ)

Je to jednodušší, než si myslíte

1. Vyplňte  a odešlete formulář.
2. Zavoláme vám a domluvíme termín konzultace
3. Potkáme se u nás a probereme vše důležité